پاور 650 وات کورسیر Corsair VS 650W

با ما تماس بگیرید

کارکرده – با 15 روز مهلت تست

برند

CORSAIR

نوع گارانتی
نوع پاور

غیر ماژولار

توان خروجی

650 وات

کانکتور 24 پین مادربرد

دارد

کانکتور 4+4 پین ATX/E-ATX

1 عدد

کانکتور 2+6 پین PCI-E

2 عدد

کانکتور 15 پین SATA

4 عدد

کانکتور 4 پین Molex

4 عدد

ناموجود



شناسه محصول: 0415 دسته: ,
توضیحات

پاور کورسیر Corsair VS 650W :

پاور (منبع تغذیه) وظیفه‌ی تامین انرژی مورد نیاز قطعات را برعهده دارد. شاید ساده‌ترین راه برای انتخاب پاور دقت به توان خروجی آن باشد ولی این موضوع باعث پرداخت هزینه زیاد برای تهیه پاور می شود شاید بتوان با هزینه کمتر انتخاب بهتر داشته باشیم. انتخاب پاور بدون توجه به موارد اصلی باعث تقبل هزینه‌ زیاد، هم برای تهیه‌ اولیه‌ پاور و هم برای زمانی‌که نیاز به ارتقاء سیستم در آینده باشد، می‌شود. در این بررسی به مواردی را برای انتخاب بهتر پاور و همچنین مشخصات پاور کورسیر Corsair VS 650W می پردازیم :

نقش پاور در سیستم چیست ؟

CASE POWER COOLER MASTERنقش منبع تغذیه (پاور) تامین انرژی مورد نیاز قطعات مختلف است. تهیه‌ پاور با توان پایین‌تر از انرژی مورد نیاز قطعات ممکن است تاثیر منفی بر عملکرد قطعات داشته و باعث کاهش عمر مفید قطعات شود. تامین انرژی قطعات کامپیوتر به دو صورت مستقیم و غیرمستقیم انجام می‌شود. در واقع هر قطعه‌ الکترونیکی که در کامپیوتر می بینید، برای تامین انرژی به برق نیاز دارد. در قسمت پشت پاور کورسیر Corsair VS 650W کانکتورهایی وجود دارد که می‌توان آن‌ها را به قطعاتی مانند مادربرد، هارد، درایو نوری و… متصل کرد؛ قطعاتی که به این صورت انرژی مورد نیاز خود را تامین می‌کنند را اصطلاحاً قطعاتی با تامین انرژی مستقیم می‌نامند. در این میان قطعاتی مانند رم کامپیوتر هستند که بطور غیرمستقیم انرژی مورد نیاز خود را تامین می‌کنند که با اتصال به اسلات حافظه انرژی مورد نیاز خود را دریافت می کند.

 

توان خروجی در پاور

توان خروجی در پاورهای کامپیوتر بر اساس وات اعلام می‌شود. باید توجه داشته باشید که میزان توان خروجی اعلام شده توسط شرکت‌های تولیدکننده، حداکثر مقداری است که یک پاور می‌تواند ارائه دهد. یعنی یک پاور با توان خروجی فرضی ۷۵۰ وات می‌تواند در بهترین حالت این میزان توان را ارائه کند که با ارائه‌ی توضیحات در بخش‌های دیگر متوجه می بینیم که زیاد هم نمی‌توان روی این عدد به عنوان یک عامل مناسب حساب کرد. برای حساب کردن میزان توان خروجی سیستم ، بهترین روش جمع‌زدن میزان انرژی مورد نیاز هر قطعه است. این اطلاعات را می‌توان از صفحه‌ی محصول در سایت سازنده‌ی هر قطعه یا مراجعه به اطلاعات درج شده در جعبه‌ی محصول به دست آورد. حتما باید توجه کنید که همیشه میزان توان خروجی در پاور باید بیشتر از میزان انرژی جمع قطعات کامپیوتر باشد.

عدد اعلام شده در توان خروجی پاور تنها در زمان پیک مصرف است

پس باید به این نکته توجه کرد که میزان توان خروجی اعلام شده توسط شرکت‌های تولیدکننده، حداکثر مقداری است که یک پاور می‌تواند ارائه دهد.

توان خروجی مناسب برای من

باید به این موضوع توجه کرد که آیا طی یک یا دوسال آینده قصد ارتقاء سیستم فعلی و مخصوصا کارت گرافیک خود را دارید یا خیر؟ یکی از پرمصرف‌ترین قطعات در کامپیوترها کارت گرافیک است. وجود یک کارت گرافیک حرفه‌ای در سیستم می‌تواند بسیاری از محاسبات را تغییر دهد. مثلا اگر سیستم شما از کارت گرافیک مجزا استفاده نمی‌کند یا اصطلاحاً کارت گرافیک آن آنبرد (On Board) است، نیازی به تهیه پاوری با توان خروجی بالا نیست و با معمولی‌ترین مدل‌های موجود می‌توان انتخابی مناسب داشت.

در تهیه پاور آینده‌نگر باشید

قبل از انتخاب توان خروجی برای پاور، علاوه‌ بر مصرف انرژی قطعات فعلی باید به مصرف انرژی قطعاتی که در آینده ممکن است برای کامپیوتر خود تهیه کنید، توجه شود.

ماژولار، غیرماژولار یا نیمه ماژولار؛ کدام بهتر است؟

ماژولار غیر ماژولار

هنگام تهیه‌ یک پاور معمولا یکی از واژه‌های ماژولار، نیمه ماژولار یا غیرماژولار مشاهده می شود. پاورهای غیرماژولار پاورهایی هستند که در قسمت پشت محصول تعداد زیادی کابل دارند که در انتهای خود دارای کانکتورهای مختلفی هستند. این پاورها معمولا قیمت مناسب‌تری نسبت به دو مدل دیگر دارند پس اگر برای تهیه‌ پاور مبتدی هستید یا از تجهیزات حرفه‌ای برای سیستم خود استفاده نمی‌کنید، این گروه از پاورها برای شما انتخاب مناسبی هستند.

در پاورهای ماژولار شاهد تعداد زیادی کانکتور در پشت محصول هستیم ولی هیچ کابلی از پشت محصول خارج نمی شود. در واقع شرکت سازنده کانکتورهایی را روی محصول قرار داده تا تنها از طریق کابل‌های ارائه‌شده در جعبه‌ی محصول اقدام به کابل‌کشی شود. این کار از شلوغی زیاد در کیس جلوگیری می کند. اما این نوع پاورها (پاورهای ماژولار) نسبت به مدل‌های غیرماژولار و نیمه ماژولار گران‌تر هستند. پاورهای نیمه ماژولار را می‌توان بین دو مدل ماژولار و غیرماژولار دانست. یعنی تعدادی کانکتور به اضافه‌ی یک کابل برق از پاور خارج خواهد شد.

پاورهای ماژولار؛ حرفه‌ای‌تر با قیمت بیشتر هستند و همچنین نسبت به مدل‌های غیرماژولار و نیمه ماژولار گران‌تر می باشند.

جمع‌بندی

باید موارد زیادی را برای تهیه‌ پاور درنظر گرفت و تنها توان خروجی پاور نمی‌تواند عامل انتخاب باشد. اصلی‌ترین مواردی که در تهیه‌ یک پاور مهم هستند، میتوان اینطور نام برد :

  • توان خروجی با توجه به نیاز حال و آینده (ارتقاء سیستم)،
  • میزان بازدهی با توجه به گواهینامه‌ی 80 Plus
  • تنوع در کانکتورها و نوع ریل

در نظر نگرفتن هر کدام از این موارد باعث هزینه‌ زیاد کاربر برای تهیه‌ یک پاور در آینده‌ می شود.

برخلاف تصورعموم مردم ، باید موارد زیادی را برای تهیه‌ی پاور در نظر گرفت و تنها توان خروجی آن نمی‌تواند عامل انتخاب باشد.

پاور کورسیر Corsair VS 650W :

با به بررسی مشخصات فنی پاور کورسیر Corsair VS 650W می پردازیم :

ویژگی های فنی پاور کورسیر Corsair VS 650W
کانکتورهای برق
کانکتور مادربرد 20+4 پین
کانکتور 4+4 پین E-ATX / ATX یک عدد
کانکتور 2+6 پین PCI-E دو عدد
کانکتور 15 پین SATA چهار عدد
کانکتور 15 پین Molex چهار عدد
ویژگی های کلی
مدل پاور غیر ماژولار
توان خروجی 650 وات
بازده 85 درصد
قابلیت Active PFC
سایر
تعداد فن یک عدد

*** پاور های موجود در سایت ***

نظرات (0)

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “پاور 650 وات کورسیر Corsair VS 650W”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما باید وارد سیستم شوید تا بتوانید عکس ها را به بررسی خود اضافه کنید.

نمودار قیمتی برای این محصول فعال نیست